Rezultate căutare:

Dr. Bogdan Andrei

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Medicină de laborator in cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic primar Medicină de laborator.

Dr. Camelia Andrei

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Ortodonție și Ortopedie dento-facială în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială.

Dr. Andreea-Teodora Bibire

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare in Obstetrică-ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic specialist Obstetrică-Ginecologie.

Dr. Clara-Ilinca Bica

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București. Specializare în Ortodonție și Ortopedie dento-facială în cadrul Universității de Medicină si Farmacie București. Doctor în Științe medicale. Asist. univ. Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București.

Dr. Ștefan Busnatu

Medic primar Cardiologie Conferențiar Universitar, Prorector UMFCD Doctor în științe, Cardiologie preventivă și recuperare cardiacă Atestat în echocardiografie generală, echocardiografie vasculară Atestat in cardiologie intervențională Membru secțiunea de prevenție secundară și recuperare EAPC/ESC

Dr. Florin Daniel Călin

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Obstetrică-Ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Atestat în colposcopie, ultrasonografie obstetricală și ginecologică, chirurgie laparoscopică, histeroscopie, tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată; Medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Dr. Loana Căzănescu

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Medic stomatolog.

Dr. Bogdan Cristescu

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Medic stomatolog.

Dr. Anca-Magdalena Coricovac

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Obstetrică-ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Atestat în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, ultrasonografie obstetricală și ginecologică, colposcopie; Doctor în medicină; Asistent universitar la catedra de Embriologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic1

Dr. Andrada Danilov

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic specialist Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.