Rezultate căutare:

Dr. Bogdan Andrei

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Medicină de laborator in cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic primar Medicină de laborator.

Dr. Andreea-Teodora Bibire

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare in Obstetrică-ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic specialist Obstetrică-Ginecologie.

Dr. Camelia Andrei

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Ortodonție și Ortopedie dento-facială în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială.

Dr. Ștefan Busnatu

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Cardiologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Atestat în echocardiografie generală, echocardiografie vasculară; Medic specialist Cardiologi; Doctor în științe.

Dr. Florin Daniel Călin

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Obstetrică-Ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Atestat în colposcopie, ultrasonografie obstetricală și ginecologică, chirurgie laparoscopică, histeroscopie, tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată; Medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Dr. Loana Căzănescu

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Medic stomatolog.

Dr. Bogdan Cristescu

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Medic stomatolog.

Dr. Anca-Magdalena Coricovac

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Specializare în Obstetrică-ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Atestat în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, ultrasonografie obstetricală și ginecologică, colposcopie; Doctor în medicină; Asistent universitar la catedra de Embriologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic1

Dr. Adrian Gabriel Florea

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie București; Atestat în Implantologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Medic stomatolog.

Dr. Magdalena-Steluța Ionescu

Absolvent al Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca; Specializare în Neonatologie și Pediatrie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie București; Atestat în ultrasonografie generală; Medic primar Pediatrie