Laboratorul de analize medicale

Laboratorul de analize medicale este cel mai apropiat partener al clinicianului atunci când este vorba despre un diagnostic corect. De aceea este foarte important ca analizele să reflecte fidel realitatea, conducând la identificarea corectă a afecțiunii pacientului. Acest lucru am reușit să-l obținem prin dotare cu instrumente de referință și cu o echipă tânără de profesioniști.

Am implementat standardul european de calitate ISO 15189 pentru a garanta calitatea analizelor medicale.

Furnizorii noștri de reactivi sunt firme cunoscute în toată lumea prin calitatea produselor oferite, respectând cele mai stricte standarde de calitate (ASSEL – Italia, Sysmex – Japonia, Tosoh – Japonia, Melet Schloesing – Franta etc.)

Paleta de analize medicale este foarte largă, practic fiind disponibile majoritatea investigațiilor cu importanță clinică, indiferent de specialitate. Acest lucru este posibil prin parteneriate cu laboratoare din România, Germania și Franța, toate acreditate cu standardul de calitate ISO 15189. Probele care sunt trimise către aceste laboratoare partenere sunt atent și specific pregătite în vederea transportului pentru a asigura menținerea parametrilor biologici.

Echipa