Stomatologie

Un zâmbet plăcut ne bucură întotdeauna, și dorința de a avea o dantură frumoasă este un lucru firesc pentru oricare dintre noi. De aceea facem tot ce putem pentru a-ți îndeplini această dorință, investind continuu în materiale și aparate noi.
Asigurarea unei dentiții funcționale, corectarea unor anomalii dentare, aspectul estetic al dinților au fost și sunt realizate prin tehnici moderne ce și-au dovedit eficiența.
Aceste lucruri se realizează printr-o abordare complexă, de la igienizarea cavității bucale la aparate ortodontice sau implanturi dentare.

Toate lucrările dentare sunt executate în laboratoare de tehnică dentară din București.

 

ORTODONȚIE

Prevenirea și corectarea anomaliilor de poziționare a dinților.

IMPLANTOLOGIE

Implanturi dentare, cu refacerea integrității arcadelor dentare.

CHIRURGIE DENTARĂ

Efectuarea de extracții dentare dificile, granuloame apexiale, abcese periosoase cu punct de plecare dentar, extracții molari de minte, tratament chirurgical protetic etc.

ENDODONȚIE

Tratamentul infecțiilor pulpei dentare și al complicațiilor acestora în țesutul situat sub dinte, parodontiul apical. Tratementele endodontice asistate de microscop reprezintă cea mai complexă formă de lucru existentă in Endodonție, putându-se salva dinți care altfel nu ar fi putut fi păstrați.

PROTETICĂ

Diagnosticarea, profilaxia și tratamentul bolilor care afectează țesuturile care mențin dintele pe creasta alveolară: gingie, os, ligament dento-alveolar, cement, dinte.

RADIOLOGIE DENTARĂ

Radiografii retroalveolare și panoramice.

PARODONTOLOGIE

Tratarea paradontozei, boala ce afectează structurile care susțin dintele în os (alveola dentara, ligament, cement, gingia).

PROTOCOL STERILIZARE

Siguranța pacientului este primul lucru care contează în efectuarea oricărui act medical.

Dincolo de obligativitatea respectării normelor legate de protocolul de sterilizare, noi urmărim cu strictețe etapele sale specifice (presterilizarea, spălarea instrumentelor, sterilizarea propriu-zisă, împachetarea instrumentelor etc.).

În acest sens am alocat resurse materiale în vederea achiziționării a trei autoclave de top (două autoclave având propria stație de apă distilată și fabricate de Melag GmbH – Germania, un autoclav fabricat de Getinge – Suedia) precum și personal dedicat urmăririi protocolului de sterilizare.

Vă încurajăm să ne solicitați orice informație legată de procesul de sterilizare sau să vizualizați etape ale acestuia, alături de colegii noștri direct implicați.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea este cea mai răspândită metodă de relaxare a pacientului anxios, acesta ramânând conștient și receptiv în timpul procedurilor stomatologice.
Este efectuată folosind un amestec de oxigen și protoxid de azot furnizat de către un aparat care dozează volumele celor două gaze, și administrat prin intermediul unei măști nazale.
Inhalosedarea este o metodă sigură și eficientă, fără efecte secundare, care  ajută pacienții cu frică față de procedurile stomatologice să-și depășească această teamă.
Nu necesită o pregatire specială anterioară programării, iar ulterior terminării ședinței de tratament pacientul poate părăsi singur cabinetul, neînsoțit.

 

 

 

Echipa

 • Dr. Camelia Andrei

  Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială.

 • Dr. Clara-Ilinca Bica
 • Dr. Loana Căzănescu

  Medic stomatolog.

 • Dr. Bogdan Cristescu

  Medic stomatolog.

 • Dr. Adrian Gabriel Florea

  Medic stomatolog.

 • Dr. Ștefania Ioniță

  Medic specialist Parodontologie.

 • Dr. Mihai Georgescu

  Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolară

 • Dr. Magdalena Ghiță

  Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

 • Dr. Nicoleta Simona Mihai

  Medic specialist Parodontologie.

 • Dr. Ana Maria Moisiuc

  Medic stomatolog

 • Dr. Liliana Nicolae

  Medic specialist Parodontologie.

 • Dr. Alexandra Popa

  Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială.

 • Dr. Vlad Petrescu-Seceleanu

  Medic primar Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

 • Dr. Cătălina Tîrnovschi

  Medic stomatolog.